Продам 1-комнатную квартиру за $53 599 за объект, Киев, бульв. Гавела Вацлава(Ивана Лепсе), метро Вокзальная


Владелец

Описание:

Продаються 2 затишні смарт-квартира в ЖК "Медовий" з ремонтом та меблями площею 32-33 м². Готовий орендний бізнес в ЖК на правому березі! На вибір є 2 квартири. При покупці 2-х квартир одночасно - знижка! 11 поверх, вікна у двір на дитячий садок, який будується, та, частково, на зелену зону (південно-східна сторона). ЖК розташований в правобережній частині міста Києва в Солом'янському районі, в 7 км від метро "Деміївська" та метро "Вокзальна" та у 8 км від центральної вулиці міста "Хрещатик". ЖК оточений каскадом мальовничих Совських ставів, які місцеві жителі використовують для прогулянок, відпочинку та риболовлі. Неподалік ЖК знаходиться супермаркет Novus (900 м), фітнес-клуб (600 м), Гімназія №318 "Міленіум" та Спеціалізована школа-дитячий садочок І ступеня "Золотий ключик" (900 м). Квартира після ремонту. У квартирі встановлений вбудований повноцінний холодильник Candy, пральна машина Indesit, вбудована посудомийка Vestfrost, інверторний кондиціонер OLMO (працює на нагрів від -15, при споживанні всього 0,6 кВт*год), вбудована варочна поверхня Gunter & Hauer, телевізор Romsat 43 дюйми зі Smart-TV та FullHD. Квартира укомплектована кухонним гарнітуром, шафою для речей в коридорі, зручним 2-спальним ліжком з м'яким узголів'ям та ортопедичним матрасом, обіднім столом та 2 м'якими стільцями. На підлозі ламінат AGT Armonia Large (виробник Туреччина, 32 клас). Санвузол має електричну теплу підлогу та обладнаний бойлером Midea D50-15FG (50 л, закритий сухий тен), скляною душовою кабіною, яка змонтована на піддон з плитки, тумбою з раковиною DEVIT, рушникосушаркою, вбудованою шафкою, інсталяцією та сантехнікою DEVIT. Право власності!!!
Цена: $53 599 за объект $1 624 за м²
№ объявления:
14575818
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Квартира
Город:
Киев
Улица:
бульв. Гавела Вацлава(Ивана Лепсе)
Станция метро:
Вокзальная (2195м)
Кол-во комнат:
1
Этаж / Этажность:
11 / 25
Общая площадь:
33 м²
Площадь кухни:
7 м²
Дата публикации:
2023-06-05 14:41

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.