Продам дом/котедж за $165 000 за объект, Киев, метро Осокорки


Владелец

Описание:

Без комісії. Тепло домашнього вогнища та сімейні вечері зі свічками у затишній вітальні з каміном. Величні туї, величезні блакитні ялинки, смарагдові тиси, сосни та купання в басейні прямо у дворі вашого котеджу. Комфортабельний, продуманий до дрібниць будинок з ремонтом, італійськими та іспанськими меблями та технікою на шикарній доглянутій ділянці поруч з Дніпром. Ландшафтний дизайн, що заслуговує на захоплення: вічнозелені високі хвойні дерева, акуратний газон, достаток троянд, барбарис, ароматний ялівець, липа, волоський горіх, спеціально привезені види рослин, декоративні кущі, квіти, високі грядки, гойдалка. Найкрасивіша облагороджена ділянка 7, 33 соток. Вечірнє підсвічування для романтичного чаювання. Італійський намет з гарним овальним витонченим столом та кріслами у дворі біля чудового каміна з живим вогнем. Тут приємно посидіти, насолоджуючись смачним обідом, вечерею або просто філіжанкою свіжозавареної кави. Блакитний басейн з покриттям, в якому можна купатися з травня по жовтень. Дизельний генератор, електрика 30 кВт (3фази), свердловина 65м. Навіс для машин, охоронна система з датчиками руху та 6 камер відеоспостереження (3 автономні). Система поливу для догляду рослин. Двір вимощений декоративною плиткою. У дворі будинок для охорони, велике утеплене техприміщення-літня кухня, санвузол, госпблок. В основному двоповерховому котеджі 150м: простора кухня-вітальня з каміном, що діє, 2 кімнати на 1 поверсі, санвузол, 2 великі спальні на 2 поверсі, панорамні вікна в підлогу, великий гарний санвузол з вікном. З другого поверху вихід на горище. У будинку 4 бойлери, 4 інвекторні кондиціонери, вбудована кухня, система очищення води, обладнаний підвал із входом із кімнати. Оточення - елітні котеджі, доброзичливі сусіди, престижний кооператив. 100м від берега Дніпра та чистого пляжу з рівним піщаним дном, пірс для любителів риболовлі (відмінний клювання білої риби та хижака). Бетонна дорога та освітлення на вулиці. 2 км від метро Славутич, поряд зупинка автобуса та продуктовий магазин. Документи понад 3 роки. (Будинок з ремонтом в Києві в Дарницькому районі, Садова, Садовая, Масловка, Маслівка, Позняки, Центральна, Центральная, Підлипка, Бажана, Чонгар, Лівий берег, Русанівські сади) Суперпропозиція по вигідній ціні. Терміновий продаж у зв'язку з виїздом за кордон. Реальному покупцю можливий розумний торг. Телефонуйте, до зустрічі на перегляді.
Цена: $165 000 за объект $937 за м²
№ объявления:
14571629
Операция:
Продажа
Тип недвижимости:
Дом/Котедж
Город:
Киев
Станция метро:
Осокорки (8640м)
Кол-во комнат:
4
Общая площадь:
176 м²
Дата публикации:
2023-04-30 18:01

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.