Сдам офис за 476 841 грн. в месяц, Киев, ул. Владимира Сосюры, метро Черниговская


Владелец

Описание:

Пропонуємо до Вашої увазі БЦ "ПРАГА". Бізнес центр «ПРАГА» це один з унікальних комплексів, який поєднує спокійні традиції європейської архітектури та дизайну з ультрасучасними високотехнологічними інженерними системами. Розташований в Центрі лівого берега поблизу вулиць Празька, Харківського шосе, проспекту Возз'єднання та проспекту Гагаріна. За 5 хвилин від ст.м. Дарниця та ст.м. Чернігівська. «ПРАГА» - це 6-ти поверховий офісний будинок загальною площею 10500 м2, із зручними офісними приміщеннями, що відповідають сучасним європейським стандартам. У бізнес центрі 2 фасадні входи, 3 фасадні входи в напівпідвал, 2 входи з дворового паркування. Фітнес клуб, кав'ярня, спорт бар, салон краси, ресторан громадського харчування, нотаріус, поштамат Нової пошти та багато іншого для комфортної роботи Вашого персоналу та розвитку Вашого бізнесу. На високому технологічному рівні знаходяться системи пожежогасіння та димовидалення. Впроваджено нові системи вентиляції, кондиціювання та опалення. Під час проектування передбачена відмінна інсоляція приміщень. У будівлі змонтовано нові системи безпеки та пожежної сигналізації. У бізнес-центрі реалізовано підхід до різних типів орендарів. Орендарям пропонуються офісні приміщення з гнучким плануванням (OPEN SPACE), кабінетного типу та невеликі офісні приміщення для орендарів, яким потрібний невеликий затишний офіс. Бізнес центр «ПРАГА» має місткий надземний паркінг 300 машиномісць. Зручне розташування (Дарницька площа), зручна транспортна розв'язка - це те, що необхідно вашому бізнесу. Розвинена інфраструктура залізнична Дарниця, автостанція Дарниця, магазини, банки, укрпошта, нова пошта, аптеки, кафе, фітнес центр, салон краси, перукарня це зручності для вашого колективу.
Цена: 476 841 грн.
№ объявления:
14556677
Операция:
Аренда
Тип недвижимости:
Офис
Город:
Киев
Улица:
ул. Владимира Сосюры
Станция метро:
Черниговская (1848м)
Общая площадь:
2999 м²
Дата публикации:
2023-01-02 14:46

Изменения цен


История цен:



Похожие объявления:


Оставить жалобу

Введите причину и текст вашей жалобы. Мы решим, что делать с этим объявлением, как только это возможно.

Это важно для нас

Ваша жалоба будет рассмотрена в ближайшее время. Мы заинтересованы в качестве нашего продукта и всех объявлений в результатах поиска нашего сайта. Спасибо за вашу активность!

bazarealtor.com.ua

Вход

Для входа на наш сайт введите Ваш Email и пароль или воспользуйтесь социальной сетью

Сброс пароля

Введите Ваш Email и мы отправим Вам новый пароль и ссылку для подтверждения

Регистрация

Введите свой адрес электронной почти, телефон, заполните дополнительные поля и ожидайте в почтовом ящике письмо с паролем для входа на наш сайт

Войти через социальную сеть

Экономьте время и используйте одну из социальных сетей, где Вы уже зарегистрированы, для быстрого входа на наш сайт:

 Сообщить об ошибке разработчикам


Наша команда разработчиков старается сделать проект более удобным и полезным для Вас. Нам очень важно Ваше обращение.